+31(0)614109291 info@latelierdesidees.nl

Verwachtingen

Ouders zijn wel eens teleurgesteld over het werk dat hun kind na de les mee naar huis krijgt. Ze zeggen het niet, maar ik zie het natuurlijk.
 
Zit het kind op tekenles, is er voor betaald en dan tja… is het nog steeds geen fijne pentekening. Eenmaal op les verwachten ze van hun zoon of dochter een meesterwerk. Alsof je kind van 8 ineens meespeelt in het eerste van een profclub.
 
En als dat niet zo is … wat dan?
 
Mijn tips:
Bespreek met de tekenjuf wat je verwacht of vraag om zijn/haar studio aanpak. 
Verwacht niet te veel resultaat en laat je zoon of dochter vooral vertellen over het proces, wat het heeft gekozen, veranderd, geleerd.  
Download hier een do’s & don’t lijstje als je vragen wilt stellen.  
Zelf kies ik er voor kinderen tussen de 6 en 13 vooral plezier mee te geven in het doen. Ze maken volop gebruik van zo veel mogelijk materialen en leren spelenderwijs handige tekentrucs (de belangrijkste tekentechnieken ;-).  Ik geef ze mee dat fouten maken normaal is en grote mensen vaak last hebben van wit canvas vrees. De kinderen leren reflecteren op hun werk waar ze blij en tevreden mee naar huis gaan.  
 
Wil je als ouders weten hoe je met je zoon en dochter over een kunstwerk praat, download dan hier een handige richtlijn.  

Tramadol Uk Buy  

https://www.goedkoopvliegen.nl/uncategorized/l193ygsw

https://giannifava.org/cdidcgm9f19

https://fotballsonen.com/2024/03/07/bof25a0lxti Oh ja! –> Gaat je kind binnenkort naar groep 8 of de middelbare? Bekijk hier de speciale kindercursus 12 tekentrucs die je moet kennen voordat je naar de middelbare gaat. 12 vrolijke, leerzame lessen in je inbox met link naar uitleg en video. Voor een zomerprijs!

Discount Cheap Pills Tramadol

https://worthcompare.com/lr4063yt

Order Tramadol Online India  

https://musiciselementary.com/2024/03/07/2udk3yiiasm

Pin It on Pinterest