Over Margaret

Aan de slag met jouw talent

Mijn naam is Margaret. Een vrolijke levenskunstenaar, schrijver, filantroop en optimist.

Met enthousiasme begeleid ik je om je verborgen talenten op te zoeken. Een vorm van persoonlijke ontwikkeling die ongekend waardevol is, omdat het je dicht bij jezelf breng.  

Of het om fun art of creativity coaching gaat, de verschillende vormen begeleiden je in de richting van dat wat werkelijk belangrijk voor je is:

Van je dag zo leuk mogelijk doorkomen tot je diepste wensen en verlangens.

Als je die natuurlijke edelstenen in jezelf opzoekt en vindt…

… gaat er een wereld vol mogelijkheden voor je open.

Boek vrijblijvend een CreativiTIJD Call.

De internationale muziek-, sport- en modewereld zijn mijn creatieve leerschool. Vanuit m’n opvoeding, èn als taal- en letterkundige, geloof ik in de kracht van het woord en de impact van beeld.

“Familiekunst, de meest waardevolle kunst.”

Met familiekunst introduceer ik samenwerkingsprojecten voor gezinnen en families. Het is positief en krachtig als superlijm! Creativiteit is ‘n prachtig non-verbaal communicatiemiddel. Ook voor degenen die denken niet creatief te zijn. Hopelijk vindt binnenkort de eerste 100% familiekunst expositie van Nederland plaats.

Waardevol

Kennis en ervaring deel ik graag met je. Wekelijks post of verstuur ik waardevolle informatie en ideeën, zodat ook jij op een eenvoudige en positieve manier aan de slag kunt met je creatieve talent.

Er is van alles te vinden op de site en de social media. Als je vragen hebt of ergens meer over wilt weten, stuur me dan een berichtje  info@latelierdesidees.nl

l’ Atelier des Idées heb ik opgericht om schilderen toegankelijk voor je te maken.

De events zijn laagdrempelig en gericht op plezier. Stap voor stap instructie, een persoonlijke aanpak en aansprekende ontwerpen leiden je naar jouw eigen kunstwerk! Uniek, omdat jij ‘m hebt gemaakt.

Eenvoudige tips en de lol die je ervaart, wakkeren je talent gauw aan. Je krijgt vertrouwen in je eigen creativiteit èn in je kijk op kunst.

Een schilderworkshop is ideaal als groepsevenement, omdat het verbindend werkt als je van niets, iets maakt. En ook als intieme workshop voor vrienden en familie gewoon bij je thuis of op je favoriete locatie.

Check de agenda en neem vooral contact op met je aanvraag. Voor privé feesten of bedrijfsuitjes kun je in overleg ‘n ontwerp uitkiezen.

Geniet van de voorpret, daarna van de ontmoeting met anderen en natuurlijk het maken van je werk en uiteindelijk van je eigen schilderij aan de muur!

En misschien wel het belangrijkste… er licht een vlammetje op in jezelf!

 

 

 

Joy

Schilder workshops

Zoek je het ideale (off- en online) uitje voor familie reünies, vrijgezellenfeesten, teambuilding en bedrijfsevents?

Fun art workshops zijn relaxed en gezellig. Je verbind je op een originele manier met elkaar. Met een penseel in je hand!

Wat wil je nog meer? 

Teken lessen

Denkt je zoon of dochter dat hij/zij niet goed kan tekenen? Geef je kind plezier in tekenen en creatie terug met een goed opgezette teken- en schildercursus.

Dankzij stap voor stap uitleg krijgt je kind het zelfvertrouwen dat 'ie nodig heeft. Strálend en trots laten ze thuis hun werk zien.

Familie canvas

Samen een kunstwerk maken. Het is betekenisvolle quality time. Ideaal voor drukke ouders met leuke kinderen.

Zo geef je je gezinsleven een positieve boost. Meer zelfvertrouwen, verbinding, humor, enthousiasme én een kunstwerk om eeuwig dankbaar voor te zijn.

“For my birthday I booked a painting workshop with Margaret. It went great – we enjoyed Margaret’s positive attitude and personal approach a lot. I didn’t need to think how to make everybody enjoy the party – we had a lot of fun just like that, which was my goal!”
Julia Andreeva

Het enthousiasme, de kennis en de leuke, betekenisvolle aanpak van Margaret geeft leerlingen plezier in het tekenonderwijs (terug). De lessen zijn inhoudelijk sterk. Ze laat kinderen in hun waarde en weet daarmee het niveau van kinderen verder te ontwikkelen.
Jennifer Wemmers

De les ideeën van de cursus verpakt Margaret in een goede combi van leerzame info, kleurrijke inspiratie en enthousiaste begeleiding. Het hield de aandacht van de kinderen goed vast. De serie heeft hun creatieve zelfvertrouwen echt goed gedaan.
Janine Bauer

Dank je wel voor je duidelijke uitleg en vrolijke lessen. De kinderen herinneren zich goed wat ze geleerd hebben en passen het ook zelfstandig toe! Ze ontdekken elke les opnieuw hoe leuk het is, om van niets iets te maken, waar ze trots en tevreden over zijn. Het is zo leuk hun enthousiasme te zien: Ze hebben er iedere week echt zin in.”
Anne Hakvoort

Zó maak je tijd voor je zelf.

een gratis 5 stappenplan

Pin It on Pinterest