Schilder workshops

Fun events waar ook jij
iets moois maakt. Zelfs online.

Jaren niet geschilderd, of nog nooit? Denk je dat je eerst moeten kunnen tekenen?

Geloof me, dankzij stap voor stap instructie maakt elke deelnemer z’n eigen kunstwerk.
Ideaal voor verjaardag, familiereunie, bedrijfsuitje, teambuilding of huwelijksfeest.

 

Voor volwassenen

 “Creatief op Canvas”

De workshop draait om plezier, ontspanning en de (her)ontdekking van hoe fijn het is iets met je handen te maken. Ook heel geschikt voor beginners zonder ervaring.

Er zijn meerdere ontwerpen en thema’s om te kiezen. Creatief op canvas of hout kan thuis of op locatie georganiseerd worden.

 

Voor Tieners

“Cappuccino & Canvas”

‘t Lijkt soms anders, maar als er één groep wel creatief is dan zijn het tieners.

Deze gezellige schilderfeestjes zijn voor jongens en meiden van 14 t/m 18 jaar. De ontwerpen zijn speciaal gericht op de beleveniswereld van jongeren.

Cappuccino & Canvas kan thuis of op locatie georganiseerd worden.

 

Voor kinderen

“Koekjes & Canvas”

Laagdrempelig, vrolijk en leerzaam. Dat zijn de schilderworkshops van 1,5 à 2  uur voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.

Er zijn veel verschillende ontwerpen. 

Koekjes & Canvas kan ook thuis of op locatie georganiseerd worden.

 

Schilder workshop – ook online

Naast workshops op aanvraag, organiseer ik online schilderworkshops waar je een kaartje voor kunt kopen via de agenda. Die kun je op je eigen tijd bekijken en maken. 

Veel gestelde vragen

Is een schilder workshop wel iets voor mij?

Lijkt het je leuk eens een penseel in de hand te nemen? Ja? Dan is ‘t zéker iets voor jou.

Je hebt (bijna) geen schilder ervaring? Geeft niks, voel je welkom, je zult jezelf verbazen.

Een hele cursus is je te veel, maar wat creatieve ontspanning lijkt je best leuk? Boek hier één enkele workshop, zonder verdere verplichtingen.

Of wil je met ‘n vriend(in) iets origineels doen? Verras hem of haar met een creatieve belevenis en geef een schilder event cadeau. Gezelligheid en plezier staan altijd voorop.

Wie geeft er les?

Mijn naam is Margaret en ik geef les aan grote groepen met een stap-voor- stap schilder instructie. Zo kan iedereen schilderen. Artistiek en enthousiast van aanpak, merk je bij mij vanzelf dat schilderen vooral betekent: plezier! Wordt je werk Perfect? Nee! Schattig? Misschien. Uniek? Dat zéker.

Hoe werkt ‘t dan?

Locatie, kwaliteitsmaterialen, voorbereiding en opruimen regel ik. Het enige wat jij hoeft te doen is aanschuiven… net als in ’n restaurant. Check de agenda voor beschikbare data.

Kun je me vertellen wat ik er aan heb?

 Jij hebt ’n talent om te delen met de wereld. Dat hoeft niet persé je schildertalent te zijn. Wel stap je vanuit je hectische leventje, hier in een ruimte met ‘even niks’. In l’ Atelier des Idées kom je op creatieve manier tot rust èn tot jezelf in een inspirerende omgeving. Na een workshop voel je je anders.

En ‘customized events’ – zijn die ook mogelijk?

Ja, dat kan! Verjaardagfeest, personeelsfeest, clubkampioen, huwelijksfeest? Neem voor meer informatie contact op. Bij elke paint party staan plezier en gezelligheid voorop.

 

l’ Atelier des Idées? Waarom een Franse naam?

Frans vind ik een bijzondere taal en daarin ben ik afgestudeerd aan de UvA (Amsterdam). Atelier en Idee vind ik mooie, betekenisvolle woorden. Op een relaxte manier ga je creatief aan de slag. Terwijl je aan het uitgekozen ontwerp werkt, borrelen allerlei ideeën vanzelf bij je op.

Ook geldt natuurlijk: Als je zèlf een idee hebt om iets speciaals te maken, ben je van harte welkom dat te bespreken. info@latelierdesidees.nl

 

Voor wie is dit níet zo geschikt?

Als je gedetailleerde schildertechnieken wilt leren, dan zijn deze workshops niet zo geschikt. We gaan niet in op de achtergrond kennis voor schilderen. Ook als je al veel weet over schilderen en het helende aspect ervan, dan heb je ons eigenlijk niet nodig. Je schildert vast al elke dag en hebt je eigen materiaal en mogelijkheden aan huis. Eerlijk is eerlijk, dan kan je beter je geld aan iets anders besteden. Maar als je nieuwsgierig bent en gewoon zin hebt in een vrolijke creatieve avond met allemaal leuke mensen, kom dan gezellig eens langs en lach met ons mee.

En het is echt niet te moeilijk?

Het is creatieve wellness en lachtherapie in één. Jouw lach verdient het om gehoord, gezien en gedeeld te worden!

Zó maak je tijd voor je zelf.

een gratis 5 stappenplan

Pin It on Pinterest