Lezen is reizen in je hoofd. Ga je mee?

Buiten wordt het natter en frisser… de blaadjes kleuren geel, rood en bruin en zelfs bij de bakker ligt alweer speculaas. Het is tijd je huis in te richten voor warme gezelligheid. Een deken, zachte kussen, theelichtjes en … boeken om in te lezen en bladeren.  

Boeken over deze mooie tijd van het jaar, waarbij bomen en struiken loslaten wat nuttig was en ook jij de zomer kunt afsluiten en naar binnen kunt keren.  

Samen met je kind maak je warme, dierbare herinneringen als je praat over de seizoenen, vrolijke herfstwandelingen maakt en daarna thuis prachtige boeken bekijkt of leest.  

Hier een selectie van mijn favoriete prentenboeken en verhalenbundels. Speciaal voor deze wisselvallige maanden van het jaar.

Prentenboeken

 

Prentenboeken Lente

Prentenboeken Zomer

Prentenboeken Herfst

Prentenboeken Winter

Wat is een wereld zonder verhalen? Vaak vol met waardevolle levenswijsheid zijn het parels in het gezinsleven.

Verhalenbundels – voor alle seizoenen en met illustraties

Kunstgeschiedenis … er is zoveel te leren. Ook voor volwassenen zijn kinderboeken over kunst vaak een eye-opener.

Kunstboeken

Goede boeken voor de persoonlijke ontwikkeling voor kinderen (en net zo leerzaam voor ouders en verzorgers)

Persoonlijke ontwikkeling

 

 

 

In sommige gevallen ontvang ik een kleine commissie als je via de link op deze pagina besteld. Het helpt l’ Atelier des Idées zo waardevol mogelijke content voor je te creëren en heeft geen invloed op de prijs die je betaalt. Ik prijs alleen boeken en producten aan die ik zelf ook in huis heb of op mijn verlanglijstje staan, omdat ik ze in de winkel al heb doorgenomen. 

Pin It on Pinterest