10 goede redenen

Tekenles, hoezo dan?

De toekomst heeft creatieve mensen nodig. Mensen die oplossingsgericht werken, moedig leren van hun fouten en durven te experimenteren met risicovolle keuzes. Bovendien bevorderen creatieve vakken een gezonde, empathische mindset. Dit is van essentieel belang, vooral in een wereld die steeds meer gedomineerd wordt door technologie en digitalisering.

Gameontwikkelaars, DJ’s, stedenbouwkundigen, architecten, visionairs die onvoorstelbare toekomsten creëren, experts die complexe bedrijfsvraagstukken aanpakken, veranderaars op het gebied van klimaat, duurzaamheid en circulaire energie, mensen die bruggen slaan tussen verschillende culturen…
Op elk front is er behoefte aan talentontwikkeling op creatief vlak.

Download de tien geweldige redenen om je kind te laten deelnemen aan tekenlessen. En als dat niet lukt, vraag dan op zijn minst aan de school om meer aandacht te besteden aan creatieve vakken zoals tekenen, schilderen, boetseren, dansen, zingen, acteren en muziek maken.

En dan niet als een bijvak voor vermaak, maar als een serieus vak waar kinderen gedegen les krijgen met kennis en aandacht, zoals in creatieve en ervaringsgerichte lessen als in de studio lessen bij mij.

En het allerbelangrijkste voordeel van talentontwikkeling op creatief gebied? Je kind leert zichzelf kennen, ontdekt zijn voorkeuren en leerpunten, en leert vertrouwen te hebben in zichzelf en zijn keuzes. Klik hier en maak gebruik van de kansen goed en doordacht kunst onderwijs aan je kind mee te geven.

 

Pin It on Pinterest