Advent…

Van adventus  … Komst. Het licht komt eraan. De terugkeer van de zon. En binnen vele religies speelt de komst van het licht in de wereld een grote rol. Liefde.

Heb jij ook bijzondere herinnering aan die donkere dagen van het jaar? Geef elke dag glans door echt met een adventskalender aan de slag te gaan. Je kunt een mooie kopen (kies voor eentje met mooie, lieve tekeningen), er zelf eentje maken, elke dag een stukje van een kaars branden of deze kalender downloaden.

Download hier de Adventskalender. Print hem uit en hang hem zichtbaar op. Er staan activiteiten op om samen te doen of om een ander blij te maken. Kruis het aan het einde van de dag door met een vrolijke krul of een hartje. 

Het helpt ook jou bewust toe te leven naar Het Kerstfeest en anders gewoon de fantastische terugkeer van de zon. Je kinderen geef je een prachtige traditie door. 

Veel plezier!

Download de Adventskalender hier. 

Oh ja! –> Zit je kind in groep 7 of 8? Bekijk hier de speciale kindercursus 12 tekentrucs die je moet kennen voordat je naar de middelbare gaat. 12 vrolijke, leerzame lessen in je inbox met link naar uitleg en video. Leuk als cadeau in deze wintermaand!

 

Pin It on Pinterest