Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sketch It Out! – Ladies only

28/10/2020 @ 20:00 - 03/12/2020 @ 22:00

€120
Agenda Sketch It Out

Najaar 2020 – Een intens jaar op alle fronten. Het is nu belangrijker dan ooit tijd voor jezelf vrij te maken. Hoe hou je je hoofd koel in deze onwaarschijnlijke hectiek van veranderingen?

Deze zes weekse ‘creatieve retraite’ geeft je die kans: even chillen op een andere manier dan normaal. Gewoon online, met wat pen en papier en een paar gelijkgestemden: even bijkomen. Je leert iets nieuws, ontdekt van alles, maar we houden het voorlopig simpel en beginnen bij de basis.   

Sketch It Out

In zes woensdagavonden ontdek je op ‘n relaxte manier je dag te verwerken in een snelle schets. Ontspannend tekenen, schetsen en schilderen zonder nadruk op techniek. Dat kan altijd nog 😉 Ik laat je zien hoe je er een goede gewoonte van maakt, zodat je ook na de cursus plezier houdt van deze mentale break.

Gezien de Corona maatregelen is de cursus voorlopig online.

Ook online hou ik de groep expres intiem en persoonlijk met een groep van maximaal 8 meiden /dames, zodat ik de aandacht en tijd aan je kan geven die je nodig hebt. 

In de cursus werk je basismaterialen, start je je eigen schetsboek en ontdek je op een luchtige manier hoe fijn het is op deze manier tijd voor jezelf vrij te maken.   

Wil je op de wachtlijst voor de volgende ronde en je persoonlijke interesse aangeven? Dat kan nog via dit formulier

Zet jezelf op de wachtlijst door me een mailtje te sturen: info@latelierdesidees.nl

Locatie

Online Class
Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

l’ Atelier des Idées
Telefoon
0614109291
Bekijk de site van Organisator

Pin It on Pinterest