ART Classes

De leerlingen gaan aan de slag met originele en verrassende lessen. Ik hou het laagdrempelig en tegelijkertijd uitdagend; een simpele benadering om kinderen het beste van zichzelf áán zichzelf te laten zien. Kleurrijke materialen liggen klaar om gebruikt en ontdekt te worden. Met een korte stap voor stap instructie en wat tips start ik de les, en daarna gaat iedereen enthousiast beginnen. De les biedt structuur en houvast, en uiteraard is er alle ruimte voor vrije fantasie.  

Iedereen ontwikkelt zich in z’n eigen tempo. Dat weet je van elkaar en ‘t maakt de sfeer ontspannen en vrolijk.  

In de eerste les krijg je een map of schetsboek om mee naar huis te nemen. Want als je eenmaal begint, wil je er ook thuis graag mee verder. Wedden? 

Kinderen 6-13 jaar

stART studio Basiscursus I – Beeldaspecten tekenen
De juiste basis voor een leven lang creatief plezier.

Aanvang: donderdag 5 september 2019
Duur: 6 weken, laatste les 10 oktober 
Wanneerdonderdagmiddag 15h15-16h16 (direct na school)
Voor wie: kinderen in groep 6, 7 en 8
Waar: Meerweg, Heemstede
Kosten: € 75,00

De focus ligt in elke les op een ander beeldaspect. De eerste les gaat over lijnen en patronen.

stART studio Basiscursus II – Beeldaspecten tekenen
Het juiste vervolg voor een leven lang creatief plezier

Aanvang: donderdag 9 mei 2019
Duur: 6 weken, laatste les 27 juni (Hemelvaart & Schoolkamp=6 juni geen les)
Wanneer:  Donderdagmiddag 15h15-16h16 (direct na school)
Voor wie: kinderen in groep 6, 7 en 8
Waar: Meerweg, Heemstede
Kosten: € 75,00

De focus ligt in elke les op een ander beeldaspect. 

stART studio Cursus “Denken, durven, doen!”
Voor een leven lang creatief plezier.

Aanvang: maandag 6 mei 2019
Duur: 6 weken, laatste les 17 juni 
Wanneer:  maandagmiddag 15h15-16h16 (direct na school)
Voor wie: voor alle leeftijden  
Waar: Meerweg, Heemstede
Kosten: € 75,00 

Kan jouw kind wel wat extra zelfvertrouwen gebruiken ? Dan is de cursus “denken, durven, doen” een mooie manier om dit ongemerkt mee te geven. Kinderen leren op zichzelf te laten vertrouwen bij de beslissingen die ze nemen. De 6 lessen vormen een goed doordachte module, waarbij ter inspiratie een bepaald thema wordt behandeld, denk hierbij aan bijvoorbeeld sprookjes, onbekende culturen of bijzondere kunst stromingen.  

stART studio is een inspirerende plek voor kinderen tussen de 6 en 13 jaar. Vrolijke, goed opgezette tekeningen zijn het resultaat.

 

 

Kinderen kijken ook buiten de studio op een aandachtige(re) manier naar de wereld om hen heen, en naar kunst in het bijzonder.

De vele materialen en kleuren zorgt ervoor dat deelnemers hun eigen kunnen en favoriete middelen ontdekkenDe ongedwongen sfeer geeft kinderen de vrijheid en rust zich als onafhankelijke en zelfverzekerde personen te ontwikkelen. 

stART Studio is een veilige plek waar ouders kinderen met een gerust hart brengenElk kind groeit hier als persoon, als kunstenaar en als creatief individu.

Interesse gekregen? Vul het aanvraagformulier in.

stART studio Tekenlessen “à la Carte”

Aanvang: in overleg  
Duur: à la Carte lessen koop je per vijf of per tien lessen 
Wanneer: maandag- of donderdag middag  
Voor wie: kinderen tussen 6 – 13 jaar  
Waar: Meerweg, Heemstede
Kosten: € 15,00 per les

Wil je meer info? Vul het aanvraagformulier in.

Tieners 14-18 jaar

Voor een select groepje organiseer ik dit jaar

Visionboard Profielkeuze

Aanvang: in overleg  
Duur: 3 sessies van 2,5 uur 
Wanneer: donderdagavond 19h00-21h30 / indien gewenst 19h30-22h00  
Voor wie: middelbare scholieren      
Waar: Meerweg, Heemstede
Kosten: € 150,00 in totaal

Profielkeuze voor de deur? In een groep van maximaal zes leeftijdsgenoten werk je met verschillende materialen (mixed media) aan je eigen visionboard. Door je gevoel in beeld om te zetten en dit vervolgens te verwoorden, kom je dichter bij jezelf, je wensen en je behoeften te staan. Is een groep van zes je teveel en wil je liever in een kleiner groepje, vraag ‘t aan via het aanvraagformulier

Kiezen is altijd lastig. Ook na deze serie van drie

Wel zul je een stuk zelfverzekerder je keuze maken op het moment dat je die neemt. Als gecertificeerd jongerencoach kan ik de groep (indirect) met de juiste vragen uitdagen met zichzelf en elkaar in gesprek te gaan.    

Kan dit je kind ondersteunen in z’n zoektocht? Vul het aanvraagformulier in.

Cappuccino & Canvas (PAINT PARTIES)

Gezellige paint parties en schilderworkshops voor jongens en meiden tussen de 14 en 18 jaar. Het aanbod ontwerpen is speciaal gericht op de beleveniswereld van jongeren. Cappuccino & Canvas kan thuis of op locatie georganiseerd worden. 

Kijk voor meer info bij Paint Parties of check de Party Planner.  

stART studio Basiscursus I en II 

Mocht je op de wachtlijst willen, voor de basiscursus, een van de workshops of events, geef je dan op voor de inspiratie updates. (link nieuwsbrief) Dan ben je als eerste op de hoogte en kun je je snel opgeven. 

Volwassenen

“Sketch It Out!” : In september 2019 start een groep voor maximaal 8 personen. Doel is gewoon gezellig met elkaar op basis van een door mij aangedragen thema’s pagina’s in je schetsboek te vullen. Tekenervaring is echt niet nodig. Een dynamisch en creatief samenzijn waar net als bij paint parties plezier en lol in het maken, delen en ontdekken voorop staat.

Heb je hierin interesse? Je kunt je opgeven voor de maandelijkse inspiratie updates. Zo ben je als eerste op de hoogte van het nieuwe cursus aanbod.  

Aanvang: in overleg  
Duur: 8 avonden van 2 uur  
Wanneer: donderdag avond van 19h30-21h30 / indien gewenst 20h00-22h00  
Voor wie: volwassenen      
Waar: Meerweg, Heemstede
Kosten: € 125,00 in totaal

 

Schilderworkshops: Paint parties zijn FUN events waar je enthousiast weeres een kwast oppakt. Jaren niet geschilderd, of nog nooit? Denk je dat je eerst moeten kunnen tekenen? Geloof me, dankzij stap voor stap instructie maakt iedereen iets moois. Buurtfeest? Verjaardag? Familiedag

Klik voor ideeën door naar Paint Parties

One Off Events
Met regelmaat organiseer ik extra evenementen op unieke locaties.

Op campings en festivals, bij sportvereningen of zomerkampen. Tijdens de schoolvakanties en speciaal in de zomervakantie organiseer ik wel eens ‘n dag kamp.  Zodra evenementen geboekt zijn, staan ze in de Party Planner.  

Creatieve wellness zoals schilderen of schetsen iets voor jou? Maar je agenda laat het nog niet toe? Geef je dan hieronder op voor de maandelijkse inspiratie updates. Zo ben je als eerste op de hoogte van de evenementen en het nieuwe cursus aanbod. Wie weet haak je een keertje aan?  

Informatie aanvragen