Paint Parties

Paint Parties zijn FUN ART events waar je

1 – In 2,5 uur tijd je eigen kunst werk maakt. Iedereen? Ja, ook beginners!

2 – Stap voor stap instructies krijgt en plezier maakt

3 – Alle materialen voor je klaarstaan

4 – Contact legt met anderen terwijl je creatief bezig bent

5 – Trots met je eigen werk de deur uitwandelt

6 – Met een blij gevoel op terug kijkt.

 

Zo werkt het:

Stap 1: Bepaal wat je zou willen schilderen. De gallery staat begin april ook op de site.

Stap 2: Bedenk wat voor event je in gedachten hebt. Met wie? Met hoeveel? Waar? Klik op een van de onderstaande knoppen:

Paint Party – open inschrijving

Hey leuk, zeg! Dus je wil ‘t wel ‘es proberen – schilderen?

Stap 1. Bekijk de galerie voor een ontwerp en kijk in de party planner wanneer er openbare events staan gepland. Vraag eventueel een bekende of ‘ie misschien wel met je mee wilt.

Als je niet kunt wachten en al sneller een paint party wil ervaren, overweeg dan een privé paint party bij iemand thuis.

Stap 2. Ga naar de galerie (update begin april) en selecteer het kunstwerk. Druk de boek nu” button voor betaling en zet je paint party in je agenda.

Stap 3. Nadat je betaling is afgerond, onvang je een welkomst pakketje van me in je mail, binnen 24 uur.

Stap 4. Laat mensen weten wat je gaat doen. Het verhoogt je eigen voorpret. You did it! Je hebt tijd vrijgemaakt voor … jezelf!

Stap 5. Kom op tijd bij het event, zodat je even rustig kunt aankomen of kunt kletsen met  leuke (on)bekenden. We starten op het aangegeven tijdstip.

Houd rekening met in totaal 3 uur op locatie.

Boek nu

Paint Party Bedrijven voor teambuilding en ’n positieve sfeer

Een actieve, creatieve ervaring doet iedereen goed. Grote en kleine bedrijven, maar ook verenigingen en scholen zijn hier aan ’t goede adres voor inspirerende FUN events. Het resultaat is meer inspiratie in de groep en een sterker teamgevoel.

Stap 1. Bedenk wat voor thema of stijl je leuk vindt en verstuur je aanvraag voor een vrijblijvende offerteIn overleg is ’n speciaal ontwerp ook mogelijk.

Stap 2. Binnen 24 uur, ontvang je ’n email van me met vragen. Voordat we elkaar spreken, heb ik iets meer info nodig en hoor ik graag wat je verwachtingen zijn. Dat werkt voor ons allebei fijn en scheelt veel tijd.

Stap 3. Druk op “beantwoorden” en beantwoord de vragen.

Stap 4. Op ’t afgesproken moment spreken we elkaar. Dat doen we om te bespreken of we er met elkaar iets moois van kunnen maken.

Stap 5. Zin gekregen in creatieve teambuilding? Dan ontvang je de definitieve offerte en de algemene voorwaarden in je mail. Laat binnen 72 uur weten of je akkoord gaat en ga tot betaling over.

Stap 6. Na betalingsontvangst begin ik direct met alle voorbereidingen en kun je de voorpret verhogen door iedereen te laten weten wat er op de planning staat!

Als je niet met me verder wil of als onze ideeën te ver uit elkaar liggen, verwijs ik je graag naar andere partijen die misschien wel in huis hebben wat je nodig hebt.

Nog vragen? Verstuur vandaag nog je aanvraagformulier.  

Info aanvragen